Rafello

Spotify profiel

Biografie

Rafello Pelhan, geboren in Amsterdam op 9 februari 1990, was van kleins af aan al creatief ingesteld. Op 15 jarige leeftijd ontwikkelde Rafello een voorliefde voor Hip Hop en rap muziek. Gedreven door het taboe, de competitieve aard en de creativiteit omtrent het genre, besloot Rafello zelf de pen op te pakken en teksten op papier te zetten.

Geïnspireerd door de New Yorkse Hip Hop van de jaren 90 ontwikkelde Rafello zijn manier van schrijven, rijmen en deliveren. Rafello’s voorkeur ging meer uit naar het competitieve aspect dan naar het muzikale aspect van Hip Hop. Bewijzen dat je beter bent dan de ander is Rafello’s drijfveer. Dit is tevens de reden dat Rafello mee deed aan PunchOutBattles onder het pseudoniem; Raffaarlijk.

Inmiddels uit Rafello zijn creatieve geest door middel van regie, videoproductie en fotografie. Het vastleggen van beelden en deze op dusdanige manier in elkaar zetten zodat er iets beters en nieuws uit voortkomt, ziet Rafello als een ware uitdaging. Geïnspireerd door het werk van Hype Williams en Little X, probeert Rafello zich te ontwikkelen tot volwaardig regisseur van videoclips, commercials, behind the scenes, interviews, documentaires en meer.

Management

In Corsa Management
Bart van Houten
036-5257991
info@incorsa.nl

Booking

Van Klasse
036-5257991
info@vanklasse.nl

Social Media

Ditisraffa.com
Van Klasse
@Rafello1
@Rafelloraffa
Ditisraffa