Jermaine Niffer

Spotify profiel

Biografie

Jermaine Niffer (Jermaine Rashid Jezus Lodowica) is geboren op 28 September 1988 in Amsterdam Zuid-Oost. De Bijlmer is de plek waar Jermaine opgegroeide in een muzikale familie. In zijn tienerjaren verhuisde hij naar Amsterdam Noord en later naar Amsterdam West(Geuzenveld). In de laatstgenoemde buurt kreeg hij de bijnaam Mr. 5713. De cijfers 5 7 1 3 staan voor de buurt Geuzeveld. Samen met de jongens uit de buurt waren ze vastberaden meer van het leven te maken!

Jermaine was al op jonge leeftijd geïnteresseerd in Hip-Hop. Zo keek hij op jonge leeftijd al op naar artiesten als 2Pac, LL Cool J , Skee lo, Busta Rhymes en vele anderen, die hem vervolgens inspireerden om ook muziek te gaan maken. In zijn tienerjaren luisterde hij vooral naar Ludacris, T.I & vele andere Southern rappers van de late jaren ‘90.

In zijn muziek is hij te onderscheiden door zijn unieke stemgeluid, waarmee hij de luisteraars meeneemt in zijn wereld. Zijn EP ‘Veel Vuur Veel Stroom’, in samenwerking met DJ D-Train, werd goed ontvangen. Hierop stonden samenwerkingen met artiesten als Josylvio en Adje.

Na zijn EP heeft Jermaine Niffer losse singles gedropt, waarvan ‘Alles Contant’ ft. Dopebwoy & Jozo en ‘Parkeerplaats’ ft. Tabitha de hoogtepunten waren. De videoclips bereikten binnen een korte tijd een miljoen views.

Intussen is Jermaine Niffer een naam waar de meeste mensen niet meer omheen kunnen!

Management

Custommade Agency
Sophia Nubian
0640945811
info@custommade.agency

Booking

Event-Us
020-8950656
info@event-us.nl

Social Media

Event Us
Jermaine Niffer
@Jermaineniffer
@Jermaineniffer
Jermaineniffer